Qui som

Ja fa més de trenta anys els nostres pares, Fina de Casa Ferro i Txordi de Casa Carlà, procedents de famílies ramaderes (com la majoria de famílies de la Vall de Boí) van adaptar part de les seves cases per poder-hi allotjar hostes que venien principalment a estiuejar. Era el començament del fenòmen del turisme rural en aquest país.

El caràcter familiar i acollidor, la poca capacitat dels allotjaments i l´oferta d´experiències rurals i productes de casa van ajudar a que els clients marxessin encantats, tornessin a venir i ho recomanessin a familiars i amics. D´aquesta manera van consolidar un complement a l´explotació ramadera.

Laura i Txordi, des de ben petits vam aprendre a participar en les tasques pròpies de la casa i a valorar les virtuts del nostre entorn.

Més endavant hem anat complint el relleu generacional i, juntament amb els nostres pares, gestionem l´explotacio éqües (cavall pirinenc català), les cases de turisme rural i l´obrador de melmelades i conserves vegetals que cultivem a l´hort de casa i venem a l´agrobotiga que tenim a Casa Carlà.

Petició de reserva


Altres vies de contacte

  • +34 973 694 061 (Casa Carlà)
  • +34 973 696 107 (Casa Ferro i l’Era de Ferro)
  • +34 699 902 740
  • cadeferro@gmail.com